Kennismaken

Kennismaken

 

Het is weer tijd voor een nieuwe blog.
Sinds dat ik dj ben geworden, krijg ik onwijs veel vragen van mensen. En ik dacht misschien is het leuk om in deze blog een aantal van deze vragen te beantwoorden, zodat jullie mij een beetje leren kennen.

 

Wie ben je?

Ik ben Rob Copier, 29 jaar en geboren in het prachtige stadje Hoorn. Ik werk al sinds mijn 16e in de horeca. De gezelligheid en het mensen naar de zin maken, zit in mijn bloed. En eigenlijk is dat ook een trigger geweest om mijn dj-carrière te beginnen. Zelf hou ik van feestjes en gezelligheid. Ik ben zelf ook betrokken bij de speeltuinvereniging Zwanenburg. Hier doe ik veel vrijwilligerswerk. Ook ben ik sinds een paar jaar in de speeltuin de huis-dj. Buiten mijn dj-carrière ben ik ook nog duty manager in een 4 sterren hotel in Amsterdam. Dit werk doe ik al bijna 8 jaar.

 

 

Wat is op dit moment het meest belangrijke in je leven?

Ik vind dit een best moeilijke vraag. Niet omdat ik het antwoord niet weet, maar meer omdat ik een aantal ding belangrijk vind. Natuurlijk is gezondheid, familie en vrienden belangrijk. Maar op dit moment ben ik erg druk bezig om mijn dj-carrière van de grond te krijgen. Mensen moeten weten dat er een nieuwe dj in town is. En dat is nog best lastig. Natuurlijk heb ik al wat bekendheid gekregen door mijn optredens in de speeltuinvereniging Zwanenburg. En best veel mensen uit de omgeving Zwanenburg/Halfweg/ Amsterdam kennen mij van de legendarische bingo in Groenrijk Zwanenburg, die ik met veel plezier presenteer. Dus als het allemaal lekker draait met familie en vrienden, is op dit moment mijn dj-carrière best belangrijk.

 

Waarvoor kunnen we je in het midden van de nacht wakker maken?

Dat vind ik best een lastige vraag, omdat ik best op mijn nachtrust gesteld ben. Maar ik vind een bitterballetje altijd erg lekker. Dan is het best zuur dat op de feestjes, waar ik optreed, altijd bitterballen worden geserveerd. Omdat mijn apparatuur vet wordt door de ballen, kan ik ze niet nemen. Dus geef me dan maar midden in de nacht een bitterballetje.

 

Draai je ook buiten Zwanenburg?

Deze vraag wordt vaak aan me gesteld. Hier kan ik kort op antwoorden. Ja! Het maakt mij niet zoveel uit of ik nou in Amsterdam, Alkmaar, Hoorn, Den-helder, Breda of Groningen sta.

 

Muziek is…

Muziek is passie. Ik denk als je dj bent, dat je dan een passie moet hebben voor verschillende muziekgenres. Ik ben zelf gek op Nederlandstalige muziek, Amerikaanse countrymuziek, dance- en feestmuziek. Hoe leuk is het om een oud nummertje te remixen?

 

Waarom de naam DJ Hunter?

De naam DJ Hunter is een naam die jaren geleden al ontstaan is. Mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik ook heel graag naar een voetbalwedstrijd kijk. Een van mijn favoriete spelers is al jaren Klaas Jan Huntelaar. Ik zie hem erg graag voetballen. En aangezien ik veel over “De Hunter” praat, hebben mensen mij die bijnaam gegeven.

 

 Wat is je levensmotto of een levensles die je zou willen delen?

Leef vandaag, droom van morgen en koester het verleden.

 

Hopelijk heb ik jullie een kijkje kunnen geven in mijn leven en hoe ik met mijn dj-carrière bezig ben.

 

Mocht u nou een goede dj zoeken voor een verjaardag, bruiloft of ander feest? Stuur me een berichtje en dan maken we van uw feest een topavond.

 

Groetjes,

 

DJ Hunter

Geef een reactie