Nieuw Jaar!! DJ Hunter

Nieuw Jaar!

Ik wil jullie allemaal een geweldig nieuw jaar wensen. Hopelijk komen al jullie dromen uit.

Een nieuw jaar betekent ook weer nieuwe kansen en nieuwe feesten. En we hebben natuurlijk wel wat feesten in de planning staan. Op 20 januari sta ik weer in de speeltuinvereniging in Zwanenburg. De meesten van jullie weten dat ik de huis-DJ van de speeltuinvereniging Zwanenburg ben. Ze hebben een nieuwsjaarsreceptie georganiseerd voor de kids.

Kort daarna sta ik op 3 februari op het Topical Disco 2018 in Ruitersport Centrum Schoteroog in Haarlem. Dit belooft een geweldige feestavond te worden. De eigenaar organiseert een groot feest voor zijn vaste ruiters en verzorgers. De entree is maar 7,50 euro. Het belooft één van de leukste feesten van Haarlem te worden.

Verder wil ik jullie ook nog melden dat ik op Koningsdag in de Speeltuinvereniging in Zwanenburg ga draaien. Daar ga ik als dj een groot feest bouwen. Hopelijk hebben we dit jaar wat beter weer dan vorige jaren. En de meeste mensen die vaker in de speeltuinvereniging Zwanenburg komen weten dat het ook altijd een groot feest is.

Dit is een klein inkijkje voor jullie wat ik ga doen in het komende jaar. Wil je zelf een feest plannen en zoek je nog een DJ? Twijfel dan niet en stuur een berichtje via de website.

Ik wens jullie een super nieuw jaar tegemoet en ik hoop dat we elkaar in het nieuwe jaar weer tegenkomen.

Musicale groet,

DJ Hunter

 

2 gedachten over “Nieuw Jaar!! DJ Hunter”

Geef een reactie